Vig Power Capsule Green World

By | 23/09/2016

Vig Power Capsule Green World – Apakah anjeun nalangsara Impotensi? Ejakulasi Dini? Disfungsi Ereksi? Disfungsi Seksual? atawa nalangsara kahumandeuar atawa panyakit anu ngaganggu dina masalah hubungan seksual? VIG POWER CAPSULE GREEN WORLD Solusi Nyongcolang na, Talatah ayeuna oge sarta dapatkan pangladen nyongcolang ti urang Agen Resmi Green World kalawan tanagi Customer Service anu handal sarta profesional kalawan sistem KINTUN BARANG TIHEULA SANGGEUS DUGI KALIWAT TRANSFER PAMAYARAN !!!

Vig Power Capsule Green World

MANEH NGAGADUHAN MASALAH SEKSUAL ?

MANEH TEU SANGGUP NYUGEMAKEUN PASANGAN MANEH DINA HUBUNGAN SEKSUAL salaki-pamajikan ??

ATAWA KUALITAS SPERMA MANEH TEU ALUS ???

VIG POWER CAPSULE HIJI-HIJI NA MINANGKA SOLUSI NYONGCOLANG !

Ayeuna enggeus sadia Obat Herbal nu dijieun ti bahan alami, nu sanggup nungkulan dina masalah hubungan seksual teu normal. Dijieun ti bahan alami nu enggeus teruji sarta kabuktian Ampuh dina nungkulan sagala rupa kahumandeuar dina hubungan seksual. Obat herbal ieu teh Vig Power Capsule Green World nu diproduksi ku PT. GREEN WORLD GLOBAL kalawan teknologi polimerisasi biologis super. Obat herbal ieu oge jaba pisan biasa hasiatna,bisa ngabantu merawat ginjal,pangabisa seksual sarta produksi sperma. komo vig power capsule ieu ngabantu eukeur nyugemakeun pasangan maneh dina hubungan salaki-pamajikan. sarta nu pang tangtu obat herbal Vig Power Capsule ieu Teu Menyebabkeun Efek Samping.

Vig Power Capsule Green World

Vig Power Capsule Green World

Vig Power Capsule Green World kakandungan ekstrak tumbuhan alami,ngabogaan kadudukan regulasi nu bageur eukeur difisiensi ginjal sarta kagagalan awak salaki-salaki. Vig Power Capsule ieu diformulasikeun langsung ku Prof. Dr. Li Deming PHD sarta diproduksi kalawan teknologi polimerisasi biologis super,mikeun nutrisi eukeur organ salaki-salaki. Efektif eukeur impotensi,Gering Cangkeng,Tuur Gering Sarta Leuleus. Vig Power Capsule ieu mangrupa produk ti PT. GREEN WORLD GLOBAL nu diproduksi kalawan Teknologi Luhur Berstandar Internasional di World (Tianjin) Nutrition & Health food Co.,ltd China. Pausahaan Herbal Berstandar GAP,GEP,GMP,GCP,GSP,GLP. Vig Power Capsule oge enggeus kadaptar di BPOM RI Kalawan No. Reg TI124346481 sarta enggeus bisa pangakuan ISO9001:2000 luhur sistem manajemen kualitas internasional,pangakuan HALAL ti Asosiasi Muslim,sarta oge mendapat pangakuan ti FDA,GMP eukeur obat sarta suplemen,sarta oge ti HACCP minangka sistem kaamanan produk kadaharan.

  • Jenengan Produk VIG POWER CAPSULE GREEN WORLD
  • Eusi 6 Kapsul
  • Pangaos Rp. 230.000,- /botol
  • No Reg.BPOM TI124346481
  • Komposisi Chinese Yam,Fruit of chinese wolfberry,Radix rehmaniae praeparata,Semen Cuscutae,Tree peony bark.
  • Pendaftar & Importir PT. Udagan International Group  DKI Jakarta,DKI Jakarta
  • Produsen World (Tianjin) Nutrition & Health food Co.,Ltd.  China
  • Kode Produk : VG-AN (Waib dicantumkeun dina saban pemesanan)

Khasiat sarta Pamakean Vig Power Capsule:

  1. Merawat ginjal,ngaronjatkeun pangabisa seksual,ngabantuan produksi sperma.
  2. Ngaronjatkeun takdir oksigen dina getih di larangan,memperlancar peredaran getih 3. larangan sarta
  3. mengatur suhu salira kanggo ngarojong hal mekar kadudukan-kadudukan seksual anu normal.
  4. Efektif haturan jalmi anu pangabisa seksual mudun,henteu bergairah sarta impotensi.

Jumplukan Pamake :

  •  Salaki-salaki sawawa
    Anu nalangsara impotensi

di handap ieu Khasiat Ti Bahan Utami Vig Power Capsule Green World. sarta Khasiat Ieu Mangrupa Alesan Ilmiah Naha Vig Power Capsule Ieu Kersa Midamel Larangan Lalaki Barobah kaayaan Kiat Ereksi Teuas Sarta Tahan Lami.

Vig Power Capsule Green World

Fruit of Chinese Wolfberry1. Fruit of Chinese Wolfberry : Mangrupa bahan utami ti Landong Kiat Alami Tahan Lami Vig Power Capsule ieu sering kapanggih dina chinese cuisine.Dumasar teori tradisional china,wolfberry berkhasiat nguatkeun getih,nguatkeun yin,nguatkeun ginjal sarta manah sarta masihan kelembaban dina Paru-paru,sarta wolf berry dawam dipake kanggo pengobatan impotensi,di manten konsumsi 10 gram/hari dina jangka waktos nu tangtu iasa ngaronjatkeun tingkat androgen di jero getih. Diyakini zat sitosterol atawa terpenoid meamengkeun lalakon dina perkawis ieu.

Semen Cuscutae2. Semen Cuscutae : Mimitina disebut minangka Cuscutae Semen,ramuan medis tradisional anu efektif kanggo membangkitkeun kakiatan tela lalaki sarta midamel lalaki kanggo barobah kaayaan LANGKUNG KIAT SARTA TAHAN LAMI DI RANJANG,kersa ngaronjatkeun gairah seksual sarta iasa dipake kanggo mengobati ejakulasi dini , di manten ejakulasi dini mangrupa perkawis anu ngerakeun anu tumiba kalolobaan lalaki.

Chinese Yam3. Chinese Yam : Yam Cina Oge dipikawanoh minangka Huai shan sarta Shan Yao dina nalika Cina,yam cina atawa keladi Cina (Dioscorea opposita) nyaeta akar sarta parantos lami dipake minangka Pengobatan Tradisional Cina sarta leeutan di Cina anu ngabantuan ngagampangkeun pencernaan,menyembuhkeun teu damang patuangan,nyorong pertumbuhan daging otot sarta ngaronjatkeun

TESTIMONI VIG POWER CAPSULE GREEN WORLD

Vig Power Capsule Green World

Vig Power Capsule Green World

Vig Power Capsule Green World

Vig Power Capsule Green World

Daptar Harga Vig Power Cpasule Green World

  • 1 Vig Power Capsule Green World =  Rp. 230.000,-
  • 2 Vig Power Capsule Green World = Rp. 460.000,-
  • 3 Vig Power Capsule Green World  = Rp. 690.000,-

*Harga dilkuhur tacan kaasup waragad kirim.

Catetan Penting : Harga Vig Power Capsule Green World nyaeta Rp 230.000.- Lamun Maneh meuli kalawan harga nu leuwih murah,bisa dipastikeun produk nu dijual eta teu asli atawa kadaluwarsa,sabab pihak pausahaan sorangan teu ngidinan ngajual produk na handap harga nu enggeus dicindekkeun.
Cara Pemesanan Vig Power Capsule Green World

Ketik:

VG-AN : jumlah pemesanan : nama lengkap : alamat lengkat : No.Hp / Telpon.

Kirim Ke 0821 1960 2100 (Via SMS)
Atau kirim ke d05968b7 (Via BBM)
atawa oge ka 085.220.295.364 ( via Whatsapp )

Contoh pemesanan:

VG-AN : 6 Botol : Suherman Manja : Jln. Perintis Kemerdekaan, Kec. Kawalu, Kota Tasikmalaya, Jawa Barat : 085214541xxx

Kirim Ke 0821 1960 2100 (Via SMS)
Atau kirim ke d05968b7 (Via BBM)
atawa oge ka 085.220.295.364 ( via Whatsapp )

VG-AN yaiku Kode produk kang Harus dicantumkan jero saben pemesanan liwat SMS /   WhatsApp / BBM , katur nggampang pangladen kami .

ladenan Konsumen lan Pemesanan Konsumen :

Vig Power Capsule Green World

Konsul: 0821.1960.3637
SMS : 0821.1960.2100
Pin BB : d05968b7
085.220.295.364 ( via Whatsapp )

Pesan Sekarang Juga , BARANG SAMPAI BARU TRANSFER PEMBAYARAN

Ketentuan

KIRIM BARANG DULU , SETELAH SAMPAI LALU TRANSFER PEMBAYARAN !!! ( payu mung katur pemesanan 1-2 botol lan katur wilayah JABODETABEK * Syarat lan Ketentuan payu
Anda emoh butuh kuwatir blanja online , sarehdene kami ngrupakne Agen Resmi Pakar Obat Herbal lan saben pangiriman barang BISA DILACAK status keberadaanya liwat website jasa pangiriman JNE nang www . jne . co . id
Simpanlah NO RESI kang kami kirimake via SMS katur meruhi status keanan Paket / Pesanan Anda
Setelah kami kirimake NO RESI nya , Anda isa teras CEK STATUS KEBERADAAN PAKET / PESANAN ANDA sesuk dinane
Kini wektune bebelanja CERDAS lan blanja ONLINE . Anda emoh butuh ewuh lungan ngentekake surup , cukup lan liwat SMS / WA / BBM lan konfirmasi Jumlah Transfer , Paket / Pesanan Anda arep endang kirim nyang alamat tujuan

GARANSI Uang ulih 100% nek saben pemesanan emoh tekan nyang panggon tujuan ”

by : Obat Tuba falopi Tersumbat

Baca juga :

Vig power capsule

3 thoughts on “Vig Power Capsule Green World

  1. Pingback: Obat Kuat Ereksi Tahan Lama DI Apotik - KURUM DULU BARANG

  2. Pingback: Cara Pemesanan Vig Power Capsule Agar Dapat Diskon

  3. Pingback: Jual Vig power Capsule Di Bogor - QNC Jelly Gamat

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *